Нови разкрития уличават Пламен Димитров-Майстора в закани срещу екипа на предаването

Автомонтьорът Пламен Димитров, по прякор Майстора, който беше задържан след палежа на колата на репортера на "Господари на ефира" от Карлово - Зорница Акманова, остава в ареста за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за измама и го заплашват до 4 години затвор.  В същото време нови разкрития го уличават в закани срещу екипа, провел разследването

По темата

Колата на Зорница Акмакова се намира на паркинга на КАТ в Карлово и е иззета като веществено доказателство. В нощта на случилото се е била паркирана пред дома й. По първоначални данни палежът е умишлен и вероятно е акт на разплата след серията репортажи за автомонтьора Пламен Димитров. Той се е свързал с един от хората, подали сигнала срещу него. Телефонен разговор издава намеренията му.

В същото време приятелката на автомонтьора, която заемаше поста на административен секретар на Районна прокуратура-Карлово и подаде оставка, от днес не е на работа и е освободена от длъжност.

След случилото се главният прокурор Сотир Цацаров разпореди възобновяване на разследванията срещу Пламен Димитров по всички сигнали, които са подавани срещу него.

Репортер: Илиян Велков

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.