Зад волана на автомобила е бил 19-годишно момче

Трагедия във Врачанско. 19-годишен младеж блъсна с колата си две жени на тротоар. Шофирал след употреба на марихуана. Едната жена загина. Тежката катастрофа е станала в село Търнава в понеделник.

Дрогиран шофьор блъсна пет коли на паркинг в Пловдив (ВИДЕО)

60-годишната Румяна и снаха й Миглена отивали до кварталния магазин, когато лек автомобил се удря в стълб и ги помита, докато вървят по тротоара. Фатален удар за 35-годишната Миглена.

Кола помете две деца на пешеходна пътека в София

Зад волана на автомобила е 19-годишният Пламен Георгиев от Търнава. Пристигналите полицаи констатират, че шофьорът е трезвен, но полевият тест за канабис е положителен. Пламен е задържан за 24 часа. Домът на младото момче, предизвикало инцидента, днес остана затворен.

Три коли се удариха на АМ "Хемус", пострадалите взели дрога (ВИДЕО+СНИМКИ)

В Търнава Пламен е познат като добро момче. Майка му е начален учител, а баща му – полицай.

От полицията в Бяла Слатина заявиха, че той е освободен след изтичането на 24-часовата мярка. Образувано е досъдебно производство под наблюдение на Окръжна прокуратура-Враца за причиняване на смърт по непредпазливост.

Случаите на шофьори, седнали зад волана след потреба на наркотик, стават все повече. Близо 3000 дрогирани шофьори са хванали пътните полицаи през миналата година, а от началото на тази нарушителите с дрога са 281.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.