Офертата ще бъде валидна до изчерпаване на устройствата в комбинацията

Покупката на смартфон Alcatel U5 от магазин на VIVACOM вече включва и допълнителна придобивка – оригинално зарядно на Tesla Batteries. Това е най-актуалното предложение на телекома в момента и ще бъде валидно до изчерпаване на устройствата в комбинацията. Идва на достъпната цена от от 3.98 лв. на месец в комбинация с план Smart L+.

Преносимото зарядно устройство Tesla B 2.5 е проектирано така, че да осигури няколко защити едновременно - предотвратяване на претоварване, на пълно разреждане, на пренапрежение, късо съединение и други потенциални рискове за батерията на телефона. Зарядното разполага с два USB изхода и може да зарежда две устройства еновременно, при това скоростно, тъй като е проектирано с функция за бързо зареждане. Капацитетът му е 2500 mAh. Дизайнът му е впечатляващ и различен като всичко с марката на TESLA.

Еднa от най-важните характеристики за съвременните потребители на смарфони е дали устройството им поддържа 4G. Отговорът за Alcatel U5 е да. Освен, че поддържа 4G LTE, умното устройство предлага marshmallow изживяване на Android и 5-инчов дисплей.

Alcatel U5 е изключително приятен и забавен телефон на достъпна цена. Добър избор е за възрастните, които държат технологиите да са достъпни, а в същото време е подходящ за младежите, обичащи да разчупват ежедневието. Корпусът му е със заоблени краища, а текстурата на гърба при допир е леко грапава благодарение на отлетите фини пластмасови топчици. Това превръща телефона в удобно устройство за разговори и работа. Процесорът е 4-ядрен с 1.1 GHz тактова честота.

Смартфонът разполага с 8 GB вътрешна памет и 1 GB RAM. Дава възможност за разширяване на паметта чрез MicroSD до 128GB. Освен ергономичен, този телефон е и доста забавен с Face функциите, които селфи камерата му позволява - анимирани селфита и опции за шеговити колажи. Основната камера е 5 MP, а селфи опцията е 2 MP.

*Платена публикация