Нови 17 артисти се включват в Hills of Bass

Фестивалът Hills of Rock добавя нова сцена с тематичното име Hills of Bass. В двете вечери на фестивала - 20 и 21 юли, ще вземат участие емблематични имена, които ще превземат сцената след полунощ с дръм енд бейс и джънгъл музика и уникална мултимедия. Ще можем да се насладим на ексклузивни изпълнения от Goldie, High Contrast, Matrix & Futurebound, Friction, Calyx & Teebee, Agressor Bunx, Dynamite MC и Linguistics, а към тях ще прибавим и родните HMSU артисти L 33, High Roll, Ogonek, Acidtrip, Targy, EXo и Faith.

Hills of Rock добавя нови 14 имена към второто си издание

Фестивалът Hills of Rock се реализира за втора поредна година и е част от програмата на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Iron Maiden със специален концерт в рамките на Hills of Rock 2018

Goldie

Goldie е най-разпознаваемото лице на дръм енд бейс и джънгъл музиката от началото на нейното съществуване. Едва ли има друг човек, който да е повлиял повече за оформянето на тази култура, а работата му през годините с икони от ранга на David Bowie, Noel Gallagher, Sex Pistols и много други е само част от доказателствата за това.

High Contrast

High Contrast е един от най-уважаваните музикални продуценти в електронната музика. Той е един от най-желаните ремиксатори, а богатата му дискография и съвместните проекти с Adele, Duke Dumont, White Stripes, Kanye West и много други са впечатляващи. На сцената заедно с него ще видим и вокалистът и носител на редица награди Dynamite MC.

Matrix & Futurebound

През последното десетилетие почти няма сингъл на Matrix & Futurebound, който да не попадне в топ 40 за най-слушано парче във Великобритания. Те имат проекти с артисти като Emeli Sande, Tinie Tempah, Jess Glynne и Eric Prydz.

DJ Friction

DJ Friction дълги години определяше дръм енд бейс звученето в BBC Radio 1. На сцената заедно с него ще се качи и добре познатият на всички вокалист Linguistics, който е неизменна част изпълненията на Friction.

Calyx & Teebee

Calyx & Teebee са едни от най-високо ценените продуценти на RAM Records и безспорни любимци на българската публика. Te ще предложат своя специалитет – миксиране на 6 плеъра и 3 миксера, а това няма как да остави равнодушен нито един фен.   

Agressor Bunx

Дуото Agressor Bunx е съставено от братята Александър и Николай от Украйна. Проектът им се ражда през 2009 г., като за кратката си кариера вече имат издадени парчета за някои от най-големите в бранша - RAM Records, Program, Blackout и Eatbrain. През 2017 година издадоха чисто нов албум, който затвърди името им на музикалната сцена.

Judas Priest ще правят компания на Iron Maiden на Hills of Rock 2018

Anthrax и Tremonti - специални гости на концерта на Iron Maiden

Всички, които вече са закупили, или предстои да закупят двудневни и тридневни билети за Hills of Rock 2018, имат възможност да останат след полунощ и да гледат изпълнителите на сцената Hills of Bass на 20 и 21 юли, без да доплащат за това. Същото важи и за закупилите промоционални билети.

Тези, които желаят да посетят само сцената Hills of Bass, могат да закупят двудневен билет за след полунощ на цени:

- 25 лева до 31 март
- 35 лева до 20 юни
- 45 лева до 20 юли
- в дните на фестивала (20 и 21 юли) единичният билет ще бъде на цена от 35 лева, а двудневният – 50 лева.

Продажбата на билети стартира на 23 март, петък, от 10.00 часа.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.