Във вторник мъж опита да убие жената, с която доскоро живеел на семейни начала

Простреляната в Свети Влас жена е подавала жалби в полицията срещу бившия си партньор. Лиляна е споделяла и пред колегите си, че Кирил я тормози.

Във вторник 54-годишният мъж се опита да убие бившата си жена, след което се простреля в главата. Трагедията се разигра в магазин за хранителни стоки пред очите на клиенти.

Малко преди 15.00 часа Кирил нахлул въоръжен с газов пистолет в супермаркета, където работи бившата му приятелка. Стрелял в главата й и след това се прострелял - също в главата.

Мъж простреля жена си в супермаркет в Свети Влас

Причина за нападението е любовна драма, потвърдиха от полицията. Двамата имали дългогодишна връзка. Наскоро обаче се разделили. Според разследващите мъжът планирал покушението предварително.

За късмет куршумът засегнал само областта около ухото на жената. Тя е контактна, предстои й операция. Мъжът обаче е в по-тежко състояние с опасност за живота.

Лиляна е подала жалба в полицията в началото на годината. Случаят е бил предаден в прокуратурата. Тогава обаче самата Лиляна се отказала случаят да бъде разглеждан като случай на домашно насилие.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.