Вижте изненадите и разочарованията тази година

Камила Кабело победи мегазвездите Бионсе, Бруно Марс и Дрейк на тазгодишните видео музикални награди на MTV. Пищната 3-часова церемония се проведе в Ню Йорк и премина под сянката на смъртта на кралицата на соул музиката Арета Франклин.

21-годишната кубинка бе избрана за „Артист на годината” и спечели наградата за видеоклип на годината за своя хит „Хавана”. 

Звездната двойка Бионсе и Джей Зи спечели само две награди, въпреки стремителния си старт с цели осем номинации.

ВИЖТЕ НАЙ-ВЪЛНУВАЩИТЕ МОМЕНТИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА

Заради 20-годишния й принос в музикалния бизнес, Дженифър Лопес получи наградата "Авангард", посветена на Майкъл Джексън. Латино дивата и Ариана Гранде имаха изпълнения на сцената в Ню Йорк.

Рапърката Карди Би получи наградата за "най-добра песен на лятото" за "I like it", в началото на снощната церемония на музикалните награди награди на MTV (MTV Music Awards).

25-годишната певица се появи за първи път на публично място след като роди дъщеричката си на 10 юли. Тя стъпи на червения килим в престижната нюйоркска зала Radio City Music Hall с широко деколтирана морава рокля.

Мадона пък разгневи феновете си, защото не е показала никакво уважение към покойната Арета Франклин. Те я обвиняват, че в 10-минутната си реч е говорила предимно за себе си, вместо за кралицата на соул музиката, пише Агенция "Ройтерс". 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.