Режисьори ще бъдат Матю Фелкър и Брайън Корсо

Режисьорите Матю Фелкър и Брайън Корсо са се заели със задачата да заснемат документален филм за създаването на сериала "Спасители на плажа", съобщи "Холивуд рипортър", цитиран от БТА.

Двамата работят с членове на актьорския състав на популярния сериал, за да заснемат лентата "Спасители на плажа - Документалният филм". 

Снимка: Getty

"Искаме да покажем как "Спасители на плажа" се превърна в културен феномен за цяло десетилетие. Този сериал имаше огромно въздействие през 90-те. "Спасители на плажа" стана символ на онова десетелитие така, както семейство Кардашиян са символ на поп културата днес", обясни Фелкър. 

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА: Памела Андерсън - секси и на 52 (ГАЛЕРИЯ)

Дейвид Хаселхоф, Никол Егерт, Дейвид Чокачи, Александра Пол, Ерика Елениак, Джина Лий Нолин-Хълс, Джейсън Симънс и Джереми Джаксън потвърдиха, че ще участват в заснемането на документалния филм, а продуцентите се надяват, че същото ще сторят Памела Андерсън и Кармен Електра.

Снимка: Getty

Егерт ще продуцира лентата заедно с Фелкър и Корсо.

Снимка: Getty

"Спасителят на плажа" се ожени за модела Хейли Робъртс (СНИМКИ)

Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път (СНИМКИ)

Снимка: Getty

"За мен бе изкючително преживяване да съм част от "Спасители на плажа". Поласкан съм и съм горд, че работих с останалите членове на актьорския му състав и снимачния му екип. "Спасители на плажа" е глобален хит, който привлече вниманието на милиони хора по света", заяви Дейвид Хаселхоф, който изпълнява ролята на Мич в сериала.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.