52-годишната актриса участва в телевизионното шоу през 90-те

Памела Андерсън понякога носи емблематичния си бански костюм от „Спасители на плажа”, за да изненада своите гости и признава, че все още може да се побере в малката червена дреха, предаде БГНЕС.

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА: Памела Андерсън - секси и на 52 (ГАЛЕРИЯ)

52-годишната актриса и модел участва в телевизионното шоу от 90-те като К. Дж. Паркър, където носеше поразителен червен бански, който се превърна в емблематична дреха.

И въпреки че за последно е облякла костюма по телевизията преди повече от 20 години, Памела призна, че все още е собственик на дрехата, и каза, че не само че все още й става, но дори го носи, за да изненада гостите си.

Памела Андерсън влезе в болница след насилие от бившия й (ВИДЕО)

Тя каза пред в. "Ню Йорк Таймс": "Скачам под душа с бански и след това скачам срещу тях, където и да са в къщата, правейки всичко мокро."

Междувременно този месец стана ясно, че пълнометражният документален филм за "Спасители на плажа", в който ще участват Дейвид Хаселхоф, Кармен Електра, Никол Егърт, Дейвид Чокачи и Александра Пол, е реализиран под режисурата на Матю Фелкер и Брайън Корсо.

Матю Фелкер каза: „Искаме да покажем на публиката как сериалът оформя културно цяло десетилетие. Външният вид и усещането на „Спасители на плажа“ се вливаха във всичко 90-те”.

Памела Андерсън - личност на годината

Памела Андерсън на гости при мигрантите в Кале (СНИМКИ)

Памела Андерсън отрече да има връзка с Джулиан Асандж