Така разследващите се надяват да установят самоличността на жертвите

След мистериозното двойно убийство край Негован, полицията отправи нов апел за помощ към гражданите. Органите на реда разпространиха снимки на дрехите, с които са били облечени жертвите и се надяват някой да успее да ги разпознае. Телата на жена и по-възрастен мъж бяха открити край язовира в селото в бидони и чували.

Остава мистерия кои са жертвите, които бяха намерени от рибар край язовира при Негован.

След като МВР обяви предполагаемата възраст на жена между 45 и 55 години и мъж между 65 и 75 години, сега със снимки на дрехите и с активността на гражданите, разследващите вярват, че ще бъде установена самоличността на телата.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ

Дрехите, които бяха показани, са намерени в бидоните и чувалите заедно с частите от телата. Според полицаите те могат да помогнат за идентифицирането на хората.

„Сложно е! Точно и поради тази причина имаме нужда от съдействие от страна на гражданите и факта, че до момента не сме установили самоличността на жертвите”, каза зам.-началникът "Криминална полиция"Димитър Кошов.  

 Според криминалисти от дрехите може да се направи извод за нисък социален статус на собствениците им. Разследването върви бавно, защото до момента са подадени твърде малко сигнали, които не водят до конкретни следи.

„Искам да призова гражданите да са по-активни, дори и да имат съмнение за техни изчезнали близки роднини .Назначени са различни по вид експертизи и се чака на някои от тях резултат, на някои от тях е излязъл резултатът”, каза още Кошов.

Обиколка в района на Негован установи, че няма изчезнали хора от близките села. Разпитани са всички живеещи наоколо.

Назначени са ДНК и други медицински експертизи. Разследващите се надяват след публикуваната нова информация да успеят да разкрият самоличността на жертвите.

Намериха човешки останки от две тела край Негован (ВИДЕО+СНИМКИ)

Още търсят извършителя на двойното убийство в Негован

Намериха още човешки останки край Негован

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.