В момента тя пише и книга, която разяснява правата на децата

Анджелина Джоли ще прави детска програма по Би Би Си, съобщава БГНЕС. 44-годишната актриса и режисьор, която има шест деца с бившия си съпруг – холивудската звезда Брад Пит, мисли, че следващото поколение трябва да „бъде подготвено“ да се справи с глобалните проблеми, но не иска да образова само собствените си деца за тях.

Попитана на какви ценности учи децата си Анджелина заяви: „Доброта – към другите и към тях самите. Важно е да бъдеш смирен, да познаваш свободите, които имаш и с които си благословен и да се увериш, че помагаш на околните. И винаги да си знаеш мястото. Ние сме хора и имаме много недостатъци. Ние сме малки частици от един доста по-голям свят“.

Анджелина Джоли изпраща най-голямото си дете в университет (ВИДЕО)

„Докато растяха разбрах, че децата ми са силни индивидуалисти, но са с открит ум към света. Опитвам се да им давам пример и да бъда добра и милостива – по начина, по който собствената ми майка беше – обичаща и толерантна. Но, когато има битка, която трябва да се води – се хвърлям в боя. Трябва да подготвим следващото поколение, защото по света се случват толкова много неща, срещу които трябва да се изправят“, заявява актрисата.

Анджелина Джоли: Дръзка, секси, бунтарка и стилна дама (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

„Работя по програма за деца съвместно с Би Би Си. Ние разчитаме на децата си, затова трябва да им дадем подходящото знание и подкрепа. Направихме много грешки – трябва да бъдем честни и да ги образоваме за света“, категорична е холивудската звезда.

Анджелина пише и книга – съвместно с „Амнести интернешънъл“, за деца, в която им разяснява правата им. 

Анджелина Джоли остави децата си на Брад Пит, защото...

РОДИ СЕ ЗВЕЗДА: Анджелина Джоли - една холивудска икона на 44 (ГАЛЕРИЯ)

Секссимволът Брад Пит: Момчето си отива (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си