Вижте какво разказа тя в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон дьо

Тази неделя в „Неделята на NOVA“ Мариян Станков-Мон дьо  ни среща с актрисата Галя Александрова. Тя даде първото си телевизионно интервю след фурора, който направи с ролята си в сериала на NOVA - "Пътят на честта".

Българка от старо време или зло в тялото на свекърва е всъщност Бонка? Как и къде се ражда злото? И как приема определението, че тя е новият Джаро в пола? Галя Александрова говори с любов за своята Бонка.

Право в десетката: Мария Гроздева за любовта, историята и рака

В годините обаче животът не винаги й поднася само аплодисменти. В началото чужди страхове, амбиции и задкулисни игри оставят актрисата от Старозагорския театър без роли за пет години напред. После на 40, пътувайки за среща със своята близка приятелка - Стоянка Мутафова, претърпява тежка катастрофа, която я оставя в инвалидна количка за година и половина, а прогнозите на лекарите са, че тя може би никога повече няма проходи. Днес Галя не само върви. Тя бяга. А Бонка е само част от тази отсечка в спринта.

Актрисата Галя Александрова – за лошото и доброто, за вярата и неверието -  – откровеното интервю с актрисата гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.