В едноименния сингъл той си партнира вокално със своята дъщеря Никол

Бившият вокал на хитовата група „Тангра” – Стенли, ще представи в петък в София новия си албум, озаглавен „Чужди тела”. В едноименния сингъл Стенли си партнира вокално със своята дъщеря Никол. За музиката, семейството и отчуждението специално за „Плюс-Минус. Коментарът след новините” със Стенли разговаря Иво Тодоров.

Албумът се появява 17 години след първия - „Обсебен”. Музикантът разкри с какво се е занимавал през всички тези години. „Албумът за мен е нещо сериозно, което остава завинаги, но явно не съм бил готов за това. Исках да бъде нещо различно, а това различно явно не идваше от мен. Така се получи с Благослав Анастасов, който ми написа десет песни и каза, че за него е чест. Мисля, че продуктът, който изкарвам на пазара е много добър. Той е едно представяне, лице – новото лице на Стенли. Най-свежият албум, който съм правил”, разкри той. 

14-годишен талант свири по улиците на София (ВИДЕО)

Дъщерята на Стенли също става част от сингъла „Чужди тела”. „Тя попадна случайно и ако не се беше справила на нейно място щеше да бъде друг. Исках съвсем леко и топло изпяване. Гонех настроението в този женски вокал. Тя се справи прекрасно и го изпя само два пъти, трети не беше нужен”, каза музикантът.

„Вече не знам какво се случва. Забелязвам, че се правят много концерти. Дори се събират стари групи, именно заради концертния бизнес, който се възражда и това е супер. Аз съм от това поколение музиканти, което се наслаждаваше на живите изпълнения”. Така музикантът описа днешната музикална среда. 

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.