Ако ще слушам музика, искам да мога изцяло да потъна в ритъма, споделя синоптикът на NOVA

„Аз държа на качеството! Ако ще слушам музика, искам да мога изцяло да потъна в ритъма, да се изключа от околната лудница, да забравя грижите си и да попътувам мислено със звук. Не правя компромис с телефона, не правя компромис със слушалките – търся същото и по отношение на музикалното приложение. Любопитно е, че „Tidal” е собственост на част от най-успешните имена в музиката – Бионсе, Риана, Мадона, Джей Зи, Крис Мартин... Все доказани музиканти, които не биха позволили тяхното творчество да достига до почитателите в качество, което унищожава енергията, ресурсите и перфекционизма, вложен в създаването на всяка една песен. Ето това ме мотивира да слушам любимата си музика именно чрез „Tidal”, сподели синоптикът на NOVA Николай Василковски. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#novabg #vremetonanova #времетонанова

A post shared by Nick Vasilkovski (@nickvasilkovski) on

„Безспорно каталогът покрива много голяма част от това, което търся в музикалния свят, с добре подредени тематични плейлисти, като постоянно откривам нови имена. По принцип обичам сам да си подреждам музиката според конкретното настроение. Но с „Tidal” установих, че парчетата, групирани според търсената емоция, са подбрани сякаш от самия мен. Затова, когато пътувам за работа, просто избирам категорията с желаното настроение и се отнасям на друга планета”,  допълни той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#novabg #novatv #sunflowers

A post shared by Nick Vasilkovski (@nickvasilkovski) on

 „Често обикалям из най-затънтените места в България. Дали по работа или просто на почивка, тези моменти винаги са обвързани с някаква музика. Не рискувам да попадна на място без интернет. Предпочитам да си сваля предварително достатъчно песни, за да имам необходимата доза ритъм. Чрез „Tidal” това е лесно и удобно. Ако трябва да обобщя предимствата на „Tidal” – гласувам с две ръце за: качеството на песните, семплия дизайн, създаден за бързо търсене и лесно ориентиране из безкрайния музикален свят”, заключи Василковски.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#novabg #novinitenanova #vremetonanova

A post shared by Nick Vasilkovski (@nickvasilkovski) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Vasilkovski (@nickvasilkovski) on

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.