Елица Бонев е избрана за ролята на Даника в мега сериала "S.W.A.T"

Българската актриса Елица Бонев партнира на Димитър Маринов в холивудския сериал S.W.A.T ("Специален отряд"), съобщиха от екипа на Бонев, предаде БТА.

В епизода от криминална драма за американските специални части, излъчен в Щатите на 27 ноември, Елица Бонев си партнира с Шемар Мур - звездата от "Престъпни намерения" и Джей Харингтън от "Отчаяни съпруги". Тя преборва на кастинг стотици други американски актьори и е избрана за ролята на Даника.

Любопитното е, че в роля, в точно тази серия, играе и Димитър Маринов, който спечели "Оскар" заедно с екипа на "Зелената книга". Двамата българи не се засичат на снимачната площадка, но екипът на сериала остава очарован от съвпадението. В епизода героинята на Елица - Даника, има високи позиции в мафиотските среди, а Маринов е баща на таен агент.

Блясъкът на славата: Димитър Маринов след "Оскарите" (ВИДЕО)

"След като агентът ми Виктор Круглов вижда, че се търси актриса за ролята на Даника, той изпраща моя снимка и актьорско видео, разказва Бонев. Кастинг режисьорът минава през всички снимки и кани актьорите, които биха били подходящи за ролята. Имах по-малко от 24 часа, за да покажа най-доброто от себе си. По-късно Виктор ми съобщи радостната новина, че екипът е бил очарован от представянето ми и че аз съм спечелила ролята".

Димитър Маринов представи „Зелената книга“ на „София филм фест” (ВИДЕО+СНИМКИ)

Елица Бонев е възпитаничка на НАТФИЗ. Преди да продължи творческата си кариера в Америка, е имала поддържаща роля в първи сезон на сериала "Под прикритие". Играла е на сцената на Народния театър с Георги Мамалев и Мария Сапунджиева в "Сако от Велур". От 2012 г. живее и работи в Лос Анджелис заедно със съпруга си, режисьор и продуцент - Георги Николас. Заедно с него планира да заснеме филм и у нас, вдъхновен от личните им преживявания по време на кризата през 1997 г.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.