Той благодари на феновете си с пост в Instagram

Сър Елтън Джон благодари на феновете си, че са направили 2019 г. „най-успешната“ година в кариерата му.През изминалата година певецът и композитор направи световно турне, като това най-вероятно ще е последният такъв тур преди пенсионирането му.

Кои са музикантите с най-високи доходи?

Във видео, публикувано в Instagram на Коледа, Елтън казва: „Весела Коледа на всички и благодаря, че направихте 2019 г. най-успешната година в моята кариера. Леле, на 72 години съм зашеметен". Авторът на „I`m still standing“ завършва публикацията си, като подчертава своята признателност към феновете, които го карат да се чувства „щастлив“ всеки път, когато се появи на сцената.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Elton John (@eltonjohn) на

„Благодаря ви, защото ме правите щастлив. Билетите за шоуто бяха продавани още в първите часове след пускането им в продажба. Страхотни сте”, пише още Елтън Джон. През изминалата година музикалната легенда написа и автобиографична книга, в която разказва „истината“ за живота на синове му Закари - на осем години, и Елайджа - на шест години.

Елтън Джон отмени концерт заради заболяване

„Написването на книгата беше болезнено, но исках моите момчета да я прочетат, когато пораснат, за да не вярват на лъжи", пише още сър Елтън Джон.