Годината е към своя край, а това винаги е повод за равносметка

Годината е към своя край, а това винаги е повод за равносметка. Кои популярни български двойки чуха Менделсон през годината?

Софи Маринова и Гринго

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official) on

Беше едва началото на годината, а вече се знаеше - тяхната сватба ще е сред събитията на 2019 г.! На сватбата присъстваха над 500 гости, а кумове бяха Преслава и Павел. Последва развод, но хубавото е, че двамата в крайна сметка отново намериха пътя един към друг и пак са заедно.

Софи Маринова и Гринго отново заедно (СНИМКИ)

Кристиан Кирилов и Джулия

Сватбата на тази звездна двойка беше уважена от много гости. Най-любопитното е, че двамата си казаха "Да" едва няколко месеца след началото на връзката им.

ЗВЕЗДНИ БЕБЕТА: Кои известни двойки ще се сдобият с дете през 2019 г.? (ГАЛЕРИЯ)

Ваня Пейчева и Димитър Иванов

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vania peycheva-ivanova (@vania_peycheva) on

Сватбата им се състоя в началото на септември. Двамата са заедно от 13 години, имат две деца - момченца. Събитието беше в Пловдив и събра някои от най-популярните лица в модата у нас.

Деси Цонева и Явор Стефанов

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#loveisinair#weddingday#bride#marryme#love#happiness

A post shared by dessi_tsoneva (@dessi_tsoneva) on

Сватбата им беше на 6 юли и на нея присъстваха само кумовете на семейството. През 2020 г. двамата ще повторят сватбата, но този път с много гости и луд купон.

Виолета Сиракова и Георги Коруджиев

Двамата са заедно от години, имат и дъщеричка, но не бяха женени. Сватбата беше в началото на септември, а булката събра всички погледи с роклята си.