Според него най-важното нещо, което трябва да стане в тази държава е да спрем да се сравняваме

„Аз не съм баскетболист, а фен. Един от всички милиони такива. Като малък съм бил от ЦСКА  и никога не съм го крил.  „Левски” няма нужда от спасение, а от помощ в критичен момент. „Левски” е най-сладката болест.  „Левски” акумулира най-голямата любов в държавата. „Левски” е „Левски”. Човек е най-искрен, когато е болен. Левски е болен, останал сам с болката си. „Левски” не може да го няма!". Това заяви в ефира на „Неделята на NOVA” старши-треньорът на „Левски - Лукойл” Константин Папазов.

Прокуратурата: Божков предлагал по 10 000 лв. на ден на служител от Комисията по хазарта

 „Левски” не е символ на милиони пари, а символ на милиони хора. Тази кампания ще има своето цифрово изражение. Голямата цел в тази кампания е да покажем на България какъв е нашият човешки ресурс. Аз смятам, че няма да има левскар и синьо сърце, което да гледа клипа и да не реагира. "Левски" трябва да се управлява с любов”, коментира Папазов.

„Когато разполагаш с такъв ресурс и толкова голяма любов от феновете, ти можеш да постигнеш всичко. Клубът не трябва да има бащица, пробвано е. В българския спорт има само един собственик, който не е ползвал услуга от държавата. Не му се е налагало”, допълни Папазов.

Кампанията "Учи с Левски" продължава

Според него най-важното нещо, което трябва да стане в тази държава, е да спрем да се сравняваме.

Той коментира и предложението на Спортния тотализатор да спаси ПФК „Левски”, така:

„Винаги се е коментирало, че премиерът е привърженик на „Левски” и това е причината държавата да помага. Тя обаче е помагала на всички. Този, който ще управлява Тотото, сега трябва да постигне същите резултати. Аз смятам, че няма по-подходяща рекламна подкрепа от тази на привържениците на „Левски”.

Васил Божков поема управлението на "Левски"

„Този клуб е различен и феновете няма да допуснат да бъде фалиран. Искам всеки един левскар, гледайки клипа, да посегне към телефона. Не ни трябва левчето, трябва ни вашият глас. Това ще покаже, че сме най-много и всички рекламодатели ще започнат първо с нас”, завърши Константин Папазов.