Това трябваше да стане още през март, но коронавирусът отложи вече веднъж плановете на създателите

Дългоочакваният специален епизод, отбелязващ събирането на шестимата оригинални актьори от хитовия телевизионен сериал „Приятели”, се очаква да бъде заснет през август, съобщиха Контактмюзик и БТА.

Как се промениха актьорите от „Приятели”?(ГАЛЕРИЯ)

Снимките за специалното предаване трябваше да започнат в края на март на оригиналната звукова сцена в Бърбанк, Калифорния. Производството на филми и телевизионни продукции обаче беше спряно за неограничено време заради коронавирусната пандемия. Специалният епизод с участието на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър се очакваше да бъде готово за старта на HBO Макс през май с цел да привлече зрителския интерес към новата стрийминг платформа. От „Уорнър мидиа ентъртейнмънт" обаче съобщиха, че феновете вероятно ще трябва да почакат още, тъй като изпълнителните директори на HBO Max се надяват да заснемат епизода пред публика на живо.

Очарователната приятелка Моника стана на 56 (ГАЛЕРИЯ)

Робърт Грийнблат, президент на „Уорнър мидиа ентъртейнмънт", заяви, че според него си струва да се изчака със снимките, за да може дългоочакваното събиране да бъде заснето по традиционен начин пред публика на живо, както и че се надява това да се случи до края на лятото. 

Дженифър Анистън пусна своя гола снимка на търг (ВИДЕО+СНИМКА)

Сега една от създателките на шоуто, Марта Кауфман, споделя за The Wrap: „Надяваме се, че ще можем да снимаме през август - в средата или в края му, ако всичко е наред и няма ранна втора вълна от коронавируса".

Комедийният сериал „Приятели" се излъчва от телевизия Ен Би Си от септември 1994 до май 2004 г. Общият брой на заснетите епизоди е 236. Поредица е отличена с множество награди, сред които шест "Еми" и "Златен глобус". 

"Приятели" отново заедно за един епизод (СНИМКИ)

Силното момиче на Холивуд - Дженифър Анистън, на 51 (ГАЛЕРИЯ)

Дженифър Анистън постави рекорд на Гинес в Instagram (СНИМКА)

Какво се случва между Дженифър Анистън и Брад Пит? (ВИДЕО+СНИМКИ)

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.