Актьорът в откровено интервю пред Мариан Станков-Мон Дьо

"Всичко ми се е случвало в любовта – и горчивина, и щастие. Бил съм и изоставян. Най-трудният урок, който съм научил, е да си затваряш устата. За да се случат някои неща, трябва да се научиш да мълчиш". Това сподели актьорът Юлиан Вергов в откровено интервю пред Мариан Станков- Мон Дьо. 

„Много хора са събрани вътре в мен и е трудно да избера кой точно трябва да съм. Моят личен белег е иронията. Обичам да се радвам на живота. Обичам да се рея безцелно. Затова прекарвам много време на морето. Може би покрай пандемията успяхме малко да се поспрем, да се замислим", каза още той.

Вергов благодари на NOVA за излъчването на клипа, в който участва по повод безопасността на движение. Мотото на кампанията е "Да запазим прегръдката жива!".

„Аз също съм си гледал телефона, докато шофирам. Слава Богу, вече не го правя. Всички бяхме обединени, че това трябва да стигне до хората. Да ме прости Господ, но може би шофьорът, който уби Милен Цветков, е гледал в телефона", каза Вергов.

По думите на актьора най-големият му страх е да не се случи нещо с приятелите и роднините му.„Още повече мисля за това след смъртта на Йосиф Шамли", разказа Юлиан. 

На въпроса колко струва да си Юлиан Вергов, актьорът отговори: „Понякога не струва нищо, а друг път - ужасно много. На хората около мен също. Въпреки това, обичам да съм Юлиан Вергов", сподели с усмивка той. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.