Младежите са криминално проявени, задържани са за 24 часа

Двама тийнейджъри от София са извършили общо 10 кражби, установиха полицаи в Приморско. Младежите са на 16 и на 17 години, криминално проявени са и са задържани след сигнал за поредната кражба.

„Дръжте крадеца”: Мъж се представя за данъчен, за да не плаща сметки в заведение (ВИДЕО)

От магазин за продажба на GSM аксесоари в Приморско младежите били откраднали смарт часовник, кейс, преносима батерия и слушалки. След допълнително разследване е установено, че между 9 и 11 август двамата извършили общо 10 кражби в Китен и Приморско.

Две жени обраха бензиностанция в Асеновград

От търговски обекти те отнели две предплатени карти и карта за мобилен интернет на мобилен оператор, два чифта очила, три ръчни часовника;, велосипед;, две електронни цигари, сгъваем нож, два гриндера и стъклен пепелник, малка сума пари, мъжка чантичка с мобилен телефон, метална табакера и сумата от 1100 лева. Откраднали и 30 лева на монети от кафе-автомат, както и велосипед. Извършителите са задържани за  24 часа. Пред разследващите те направили пълни самопризнания, посочвайки местата, където са укрити откраднатите вещи. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.