Капитанът на "Манчестър Юнайтед" получи условна присъда затвор от 21 месеца и 10 дни

Гръцкият съд призна капитана на "Манчестър Юнайтед" Хари Магуайър за виновен по обвиненията за нападение с цел нанасяне на телесна повреда, съпротива при арест и многократни опити за подкуп на длъжностни лица, предаде gong.bg. Той получи условна присъда затвор от 21 месеца и 10 дни

Появиха се кадри от боя на Магуайър в Гърция (видео)

Тази ексклузивна новина разпространиха преди малко медиите на Острова. Съвсем скоро ще стане ясно и каква е присъдата на Магуайър.

Арестуваха звезда на "Манчестър Юнайтед" в Гърция

Гледането на мярката се състоя в съда в град Сирос. Адвокатите на Магуайър опитаха всичко, за да отложат делото, но това не се случи. Братът на футболиста Джо и приятелят му Кристофър Шърмен също бяха признати за виновни. Магуайър не беше в съда, тъй като вече се прибра на Острова.

Той и неговите адвокати искаха да бъде обявен за невинен, но това не стана, след като бяха разгледани всички обвинения, които му бяха повдигнати след боя на остров Миконос.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.