Вижте защо

В нумерологията 12 символизира положителната промяна. Датата бележи края на един цикъл и появата на нови възможности в живота. Може да се изправите пред предизвикателства, но и да намерите повече надежда през следващата година. Това обясняват от „Локално“, цитирани от БГНЕС.

Единицата представлява ново начало и лидерски умения, а двойката е хармония. Когато се комбинират, двете числа дават силна енергия за самореализация.

Какво вещае нумерологията за 2021 година

Зодиите, за които 2021 година ще бъде незабравима (ГАЛЕРИЯ)

В астрологията числото 12 съвпада с връзката на Сатурн и Юпитер, рядък астро аспект, който носи щастие и шанс за просперитет. Също така, тази поредица ни насърчава да изграждаме по-добри отношения с близки хора, да прощаваме и подновяваме някои стари приятелства в любовта. Насърчава ни да се свържем със собственото си същество, да прочетем кодовете на собствената си душа и да разберем какво е това, от което вече не се нуждаем и което ни саботира. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.