Инцидентът стана на оживен булевард в Града под тепетата

Екшън в Пловдив. 18-годишен младеж беше задържан след стрелба на пътя. До саморазправата се стигнало след спор за предимство, при изпреварване на един от мостовете над река Марица. Момчето от София извадило газов пистолет и стреляло, за да сплаши водача на другия автомобил. По-късно то е издирено и задържано, а пистолетът му е иззет. Според прокуратурата, действията на младия шофьор са дръзки и грубо нарушават обществения ред. За подобно престъпление е предвидено тежко наказание в Наказателния кодекс.

Стрелба с автомат край Пловдив при сделка за марихуана

„След възникнал спор с друг водач на пътното платно на оживен пловдивски булевард, младият мъж при движение с лек автомобил е извадил газов пистолет през прозореца и е произвел изстрел от въздуха. Превозното средство е собственост на 41-годишния му баща. Иззетото газово оръжие и патрон към него е законно притежавано и регистрирано от момчето”, заяви  говорителят на  МВР-Пловдив Таня Костадинова.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.