"Нощта на покера" е борба на две мечти за рай

"Ако се отърва от демоните си, ще загубя своите ангели". Опасението е на Тенеси Уилямс, чието представление "Трамвай "Желание", Касиел Ноа Ашер използва, за да създаде "Нощта на покера". 

"Вдъхновявам се от Тенеси още от много малка. Неговите герои много ми допадат, не са много разбираеми, но влизат в сърцата на зрителя", това каза в предаването "Социална мрежа" по  NOVA NEWS актрисата и режисьор Касиел Ноа Ашер. 

"В нощта на покера" добавих една друга "американска мечта", за която трябва повече да се побориш. Трактовката в "Нощта на покера" е борба на две мечти за рай".

Относно настоящата пандемична ситуация Касиел изрази мнението си, че много бързо хората се се съгласили с ограничението и страха. 

Касиел Ноа Ашер за театъра и Крикор Азарян

"За да си свободен, трябва малко да се отърсиш от този страх, а той е скавал целия свят", допълнин тя.

За своя учител Крикор Азарян Касиел сподели, че ги е учил да усещат свободата.

"Той леко работеше с нас, без да ни налага ние бяхме точни, бяхме етични, учеше ни да знаем да грешим, да се проваляме с чест", добави тя.

Според нея публиката в пандемията много цени видяното и наистина е на една вълна с представлението.

Касиел припомни, че на 13 март в Театър "Азарян" от 19 часа зрителите могат да видят представлението "Нощта на покера", а билети все още има.

На финала Касиел Ноа Ашер каза, че всеки актьор си има своя съдба и учителят не може да упражнява контрол. Това се е случило с Мария Бакалова, на чието рамо е кацнало птиченцето на късмета, на която  тя пожела здрав и щастлив път.

Вижте повече във  видеото.