Необичайната акция се проведе в любимия му ресторант
Сериозни затруднения заради пандемията от коронавируса изпитват заведенията за хранене по целия свят. Мерките за компенсиране на загубите са най-различни и сред тях има много оригинални идеи.
Такъв е случаят с каскадьора Хънтър Рей Баркър, който е решил да привлече повече посетители в любимия си ресторант Лос Торос в Лос Анджелис. За целта той прекара 24 часа потопен в сос от боб. Така той иска да привлече вниманието към проблемите на ресторантьорския бизнес и да насърчи хората да посещават заведенията по-често или просто да поръчват храна.
Асоциациите на заведенията и фитнесите готови за протести
"Това е първият път, при който седя потопен в сос от боб. За първи път прекарвам и 24 часа в такъв сос. Вярвам, че малкият бизнес е гръбнакът на нашата страна. Вярвам, че е наш дълг да го подкрепим. Наистина ще бъде полезно, ако можем да го направим по забавен начини и на подтикнем други хора да подкрепят малкия бизнес. Сега е най-подходящият момент да го направим", казва каскадьорът Хънтър Рей Баркър.
Редактор: Тони ГосподиновПоследвайте ни