Вижте кой стои зад хитовите проекти

Актьорът Джейми Фокс ще се превъплъти в образа на Майк Тайсън в нов сериал, режисиран от Мартин Скорсезе. Излиза и документален филм, посветен на холивудската легенда Одри Хепбърн, а Синтия Хил работи по сценарий за мистериозната смърт на актрисата Британи Мърфи.  

"Железният Майк" бил очарован от идеята най-сетне някой да разкаже историята му. По неговите думи минисериалът ще проследи житейския и професионалния му път, като в същото време ще бъде забавен за зрителите.

На 28 ноември миналата година Тайсън се завърна на ринга на 54-годишна възраст и се изправи срещу 51-годишния Рой Джоунс, припомня агенцията.

Розамунд Пайк пребори Мария Бакалова за „Златен глобус”

Лентата за Британи Мърфи пък ще се опита да опровергае теориите, че актрисата е била убита и ще предложи много нови интервюта с нейни близки и познати. Звездата на Мърфи изгрява в средата на 90-те години с продукцията "Баровки", а впоследствие актрисата се появява във филми като "Луди години" и "8-ма миля". Тя напуна този свят през 2009 г., когато е само на 32. Шест месеца по-късно нейният съпруг също е открит мъртъв в дома им. 

Любопитни факти за номинациите на наградите "Оскар"

Одри Хепбърн безспорно е една от най-обсъжданите холивудски легенди. Новият документален филм, посветен на живота й, разкрива уязвимата й страна.

Одри е преживяла развода на родителите си едва на 6-годишна възраст и цял живот се е справяла с емоционалната травма от изчезването на баща си. Когато е на 10, пък започва Втората световна война. Вероятно именно тези преживявания са я превърнали в онази силна жена, която става посланик на редица благотворителни кампании и се отдава на това на помага на другите. 

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.