Холивудската продукция се превръща в лентата с най-дълго заглавие, бореща се за „Оскар“

Продължението на филма за казахстанския журналист Борат, с участието на българската актриса Мария Бакалова, влезе в Книгата на Гинес като продукцията с най-дълго заглавие, борила се за престижната кинонаграда. Цялото име на филма е “Борат Продължението: Доставка на невероятен подкуп за американския режим с цел облагодетелстването на някога великия казахстански народ”. 

Нова награда за „Борат 2"

В оригинала на английски заглавието съдържа 110 букви и символи, което му отрежда място в Книгата с рекордите. 

Новината беше съобщена на официалния сайт на “Гинес”, като в публикацията се отделя сериозно внимание на приноса на Мария Бакалова, която пък е първата българка с номинирана за "Оскар" в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля. 

ОТ СВЕТА НА КИНОТО: Готвят филмови продукции за Майк Тайсън и Одри Хепбърн

Междувременно звездата ни зарадва с поредната впечатляваща новина - тя изгря на странците на престижното списание Glass Magazine. Сесията е дело на световноизвестния фотограф Джоузеф Синклер.

В Instagram Мария написа: "Здравейте! Толкова съм щастлива да споделя с вас първата си корица. Благодаря на всички невероятни хора, които работиха с мен през този ден - за страхотното време и прекрасното интервю“.  

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.