Повечето от костюмите на момичешката група са проектирани от майката на Бионсе Тина Ноулс Лоусън

Сценични костюми, носени от поп групата Destiny's Child на върха на славата им, ще бъдат част от звезден аукцион през юни. На търга ще бъдат изложени и рокли, принадлежали на Лейди Гага, Уитни Хюстън и Шер.

Julien's Auctions излагат на търг над 100 костюма на момичешката банда Destiny's Child. Бионсе, Кели Роуланд и Мишел Уилямс са носили експонатите в края на 90-те години на миналия век по време на техни турнета и участия по света.

Продават на търг уникални вещи на Елвис Пресли, Мерилин Монро и Елизабет Тейлър

На аукциона се предлагат златните кожени костюми, с които трите певиците направиха трибют на Даяна Рос през 2000 г., както и футуристичните червено сребристи кожени гащеризони, носени във видеото "Независими жени, част 1", песента към филма "Ангелите на Чарли".

R&B дивата Бионсе на 38 г. (СНИМКИ)

Повечето от костюмите са проектирани от майката на Бионсе - Тина Ноулс Лоусън, и се очаква да достигнат цени над 10 000 долара.

Продават на търг реквизит от „Междузвездни войни“, „Хари Потър“ и „Отмъстителите“

Тоалетите са дарени от семействата на певиците, след като са били съхранявани с години. Част от приходите ще бъдат дарени на благотворителната организация на Звукозаписната академия, за да бъдат подпомогнати музиканти, борещи се с пандемията от коронавирус.

Destiny's Child, една от най-влиятелните женски групи в началото на века, се разпадна през 2006 г. Бионсе продължи със солова кариера.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.