Мнението си за певицата споделиха пред сп. "Инстайл" и други известни личности

Бившият съпруг на Дженифър Лопес Марк Антъни и бившият й годеник Бен Афлек не пестят похвалите си за певицата и актриса, определяйки я като изключителна професионалистка, предаде ЮПИ. Бившите партньори на Лопес възхваляват 51-годишната звезда в публикация за майския брой на сп. "Инстайл".

Звездни дами на над 50, запазили страхотните си тела (ГАЛЕРИЯ)

Марк Антъни и Дженифъл Лопес бяха женени от 2004 до 2014 г. и са родители на 13-годишните близнаци Макс и Ем. Давайки своя принос за статията, Антъни говори за прозорливостта и професионализма на бившата си съпруга.

"Това, които прави Дженифър изключителна, е нейната способност да вижда и разбира нещата, още преди да са се случили. Преди да сподели дадена идея, тя първо я е визуализирала хиляда пъти. И ако някой заяви, че това може би не е най-страхотната идея, тя казва: "Ти просто още не го виждаш". В девет от 10 случая тя удря право в целта", споделя Марк Антъни.

Лейди Гага и Джей Ло - ангелските гласове на инаугурацията на Байдън (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Дженифър е първата, която пристига на работа, и последната, която си тръгва. Тя е най-здраво работещият човек, когото някога съм срещал. Докато бяхме заедно, аз бях на другия полюс. Оттогава това се промени. Научих толкова много от нея", допълва бившият съпруг.

Актьорът Бен Афлек, който имаше връзка с Дженифър Лопес от 2002 до 2004 г., след като се срещна с нея на снимачната площадка на филма "Джили", също не крие възторга си от нейната професионална етика.

СЛЕД ДВА НЕУСПЕШНИ ОПИТА: Джей Ло се отказа от сватбата

"Аз мислех, че имам съм добър професионалист, но бях напълно сразен от нейната ангажираност към работата й, от сериозността, с която подхожда към нея, от спокойствието и отдадеността, с които постига целите си, и после започва отначало, удвоявайки усилията си", разказва Бен Афлек.

"И до ден днешен тя остава най-трудолюбивия човек, на когото съм попадал в шоубизнеса. Тя е невероятен талант, но освен това се е трудила много здраво за успеха си и съм много щастлив да видя, че получава заслужено признание", допълва актьорът. Афлек не крие, че е впечатлен и от визията на своята бивша възлюбена, която 17 години след края на връзката им изглежда все така невероятно.

Дженифър Лопес, която е сгодена за бившия бейзболист Алекс Родригес, на също говори за любовта и страстта си към работата си като певица, актриса, телевизионна персона, продуцент.

Соня Васи: Дженифър Лопес се появи с изплетен от мен шал

"Обичам работата си. Влагам много страст в нея. Притежавам неизчерпаема енергия за всичко, което правя", споделя Лопес. "Разчитам и на невероятен екип. Наистина вярвам, че най-важното нещо е да си заобиколен от страхотни хора", допълва звездата.

За "Инстайл" своето мнение за Дженифър Лопес споделят и други известни хора, свързани с личния или професионалния й живот, сред които дългогодишната й приятелка, актрисата Лея Римини, холивудската звезда Чарлийз Терон, бившата първа дама на САЩ Мишел Обама.

Източник: БТА