"Орлите" бяха по-активни на терена

Шампионът "Лудогорец" и словенският "Мура" спретнаха равностоен мач, но не успяха да се победят, завършвайки при резултат 0:0 в мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига, пише Gong.bg. Домакините показаха, че по никакъв начин няма да бъде лесно за "орлите" и на реванша, а въпреки липсата на попадения и двата тима успяха да се похвалят с по една нацелена греда. Така всичко между двата тима ще се реши на предстоящия реванш в Разград. 

"Лудогорец" срази "Шахтьор Солигорск" и продължава напред в Шампионската лига (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас започна с абсолютно същия състав, който победи ЦСКА - София с 4:0 преди няколко дни за Суперкупата. На вратата бе Кристиян Кахлина, а в защита - Антон Недялков, Оливие Вердон, Игор Пластун и Жордан Икоко. В халфовата линия действаха Каули, Алекс Сантана и Клод Гонсалвеш. В предни позиции бе Пиерос Сотириу, подпомаган от Кирил Десподов и Доминик Янков.

В началото на мача Лудогорец наложи много сериозен натиск и домакините почти не успяваха да преминат центъра на терена. Въпреки това защитата на Мура успяваше да се справи.