На първия ред на ревюто бяха забелязани актрисите Кейти Холмс и Алисия Силвърстоун

В рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк своята колекция представи дизайнерът Кристиан Сириано. Линията му за сезон пролет-лято 2022 година е вдъхновена от Италия.   

С новото си ревю Кристиан Сириано отбелязва 40-тата си колекция, откакто основа модната си къща през 2008 г. Споделя,че вдъхновението черпи от детството си в Италия. 

"Знаете ли, линията ми е вдъхновена от стила на моята баба и онази изискана визия от едно време. Спомням си една нейна снимка с красива рокля в цвят кайсия. Сетих се за нея и си казах. Ооо, искам да направя точно това. Да пренеса хората на почивка в Позитано през 60 те години на милия век. Така че, това беше идеята, но пресъздадена по модерен начин“, разкрива той.  

Започна Берлинската седмица на модата (ВИДЕО)

В колекцията на Кристиан Сириано са включени 59 модела. Модното дефиле завърши със специалната му линия от деним, която е нова за дизайнера и в колаборация с Глория Вандербилт.    

На първия ред на ревюто бяха забелязани актрисите Кейти Холмс и Алисия Силвърстоун, както и певицата Лил Ким, която често се появява с тоалети на дизайнера.  

Седмицата на модата в Ню Йорк продължава до 12 септември и включва 91 ревюта.