Срещаме се с оптимистично настроената коала Бъстър Муун и неговия звезден състав от колоритни музикални изпълнители

Продължението на световния попкултурен феномен "Ела, изпей!" отново ни среща с предприемчивата, оптимистично настроена коала Бъстър Муун и неговия звезден състав от колоритни музикални изпълнители, които ще стартират най-ослепителната си феерия до момента. Има само една уловка: първо трябва да убедят най-известната рокзвезда на света, отказала се от сцената и живееща в пълно усамотение, да се присъедини към тях.

Благодарение на таланта и задружните усилия на всички, музикалният театър на Бъстър Муун се е превърнал в хит в малкия им град, но той има по-големи амбиции: да представи изцяло ново шоу в Редшор Сити – блестящата световна столица на забавлението.

Без конкретна идея и без предварителна уговорка, Бъстър и трупата му, включваща изтормозената многодетна майка Розита, талантливата рокаджийка Аш, чувствителния и неуверен Джони, притежаващата божествен глас, но много срамежлива, Мина и разбира се, фамозният провокатор Гюнтер, се промъкват с хитрост в офисите на световно известната компания Кристъл Ентъртейнмънт, за да се явят на прослушване.

Филми на Моника Белучи и Клинт Истууд на фестивала в Торино (ВИДЕО)

В отчаян опит да привлече вниманието на безскрупулния магнат Джими Кристъл, Гюнтер спонтанно предлага шантава идея, която Бъстър бързо прегръща, обещавайки, че в новото им шоу ще участва легендарната рокзвезда Клей Калоуей. Проблемът е, че Бъстър никога не е срещал Клей, който след загубата на съпругата си се е изолирал от света и никой не го е виждал вече петнадесет години.

Докато Бъстър мечтае за впечатляващо „извънземно“ представление, натискът и зловещите заплахи от страна на г-н Кристъл се засилват и героите се впускат в привидно обречена мисия да открият Клей и да го убедят да се завърне на сцената. Това, което започва като мечтата за голям успех, се превръща в емоционално напомняне за силата на музиката, способна да излекува дори и най-сломеното сърце.

"Ела, изпей! 2" можете да гледате по родните киноекрани от 10-ти декември.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.