Какви са най-интересните им случки от сцената

Единият е потомствен попфолк изпълнител и е харесван заради невероятния му талант, скромност и възпитание. Другият е класик - диригентът с дроновете, пилот, дивак с диригентска палка. В "На Фокус" гостуват Фики Стораро и Максим Ешкенази.

Сред най-интересните случки на Фики е хвърлен сутиен на сцената и неработещ микрофон, докато при Максим се е стигало до атака с нож и излизане на сцената по чорапи. 

Михаела Филева и Максим Ешкенази на лятно турне

Познават се от една година. "Фики е скромен, интелигентен и приятен за комуникация", смята Ешкенази. От своя страна фолк изпълнителят споделя, че така усеща света. "Това е нормално държане, всеки млад човек трябва да показва уважение. Музиката и вярата в Бог водят по по-добрия път", подчерта той. 

По думите му не е от най-подредените хора, но в професионален аспект гледа да е точен. "Ежедневно слушам Стиви Уондър. Възхищавам се на всяка нота, изпята в песните му", споделя Фики. И допълва, че подготвя поп албум, той ще включва и рок и джаз песни. 

Според Ешкенази пък разказва, че баба му Виолета е първият цигулар във фамилията. "Предстои концерт с музика на Йохан Щраус във Видин. Баба ми е живяла точно там, където сега е концертната зала", казва той.

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.