Вижте обещанието на рапъра, наскоро получил приза "Достоен българин"

Татяна Иванова от Добрич написа стих за 100 кила. Тя иска да е първата жена космонавт и с помощта на фондацията на рапъра „100 слънца” заминава за Академията на Международния институт по космически науки в САЩ. Рапърът наскоро заслужи наградата "Достоен българин" заради помощта, която неговата фондация оказа на младата жена.

„Ще превърна стихотворението й в песен за хората, които са по-големи от самите мечти. Срещнах се с Татяна, на която дадох специалното яке на NASA, с което тя ще обикаля Флорида и Хюстън, Тексас, по време на обучението си. Татяна е чудесен пример за това, че може да мечтае повече отколкото моето съзнание може да си представи”, сподели рапърът.

100 кила в момента е във Варна, където фондацията му помага и на Зоологическата градина в морската ни столица. Той отправи призив към собствениците на големи вериги за хранителни стоки, ако имат храна с изтекъл или изтичащ срок на годност – да помогнат на животните в зоопарка.

Повече гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.