Филмът проследява жена, принудена да живее като наложница в дистопично общество в близкото бъдеще

Елизабет Мос се завръща за пети сезон на сериала „ Историята на прислужницата“.

Филмът проследява жена, принудена да живее като наложница в дистопично общество в близкото бъдеще. В тоталитарния Гилеад властват изкривени традиционни ценности, а правата на жените не съществуват. Историята е базирана на едноименния роман от 1985 г. на писателката Маргарет Атууд.

Като главна актриса и изпълнителен продуцент на сериала, Мос споделя,че се опитва да следва емоционалните истини на героите.

Как изглеждат половинките на актьорите от "Игра на тронове" (ГАЛЕРИЯ)

„Знаете ли, ние винаги се опитваме да следваме персонажите и вътрешните им състояния, да ги изиграем със сърцата си. Стараем се да разказваме честни истории за тях и по някакъв начин това винаги ни води до момент, когато всеки разпознава себе си. Мисля, че е важно да се говори свободно за проблемите, важно е да имате мнение и е важно когато трябва да излезете и да гласувате, за да заявите мнението си!”, заяви тя. 

Брадли Уитфорд, който играе командир Джоузеф Лорънс, каза, че начинът на героя му да предизвика дистопичния свят този сезон е да се опита да внесе промяна отвътре в него.

„Мисля, че намерението на героя ми е да направи някои добри реформи, но винаги има опасност да бъде съблазнен от властта и да падне в капана й. Не мога да издам повече”, сподели той.

Сватовници: Звездите, влезли в ролята на Купидон

Порасналият „син" на Рос от „Приятели": Как изглежда Бен днес

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.