Според него в предизборната кампания не виждаме диалог, а провокация, агресия и пропаганда

В предизборната кампания не виждаме диалог, а провокация, агресия и пропаганда. Хората се интересуват от конректни неща - доходи, инфлация, как ще преживеят зимата. Те искат възмездие и да не се краде, за да има високи пенсии. Както направихме ние по време на управлението си. Това коментира Йордан Терзийски от „Продължаваме Промяната” в ефира на „Твоят ден” по NOVA NEWS.

По думите му ГЕРБ е отказала дебат, а това е обида към българския избирател. "Те не говорят с гражданите, не смеят да ги погледнат в очите, защото знаят, че няма какво да предложат, но дължат отговори. Трябва да има катарзис, пречистване от корупционните практики в партиите. Отричаме диалога с хора, които нямат желание и воля да наложат политика на антикорупция", смята Терзийски. И допълни, че ДБ са най-близо до възгледите на ПП.

Терзийски: Осигурихме 7 танкера, които щяха да обезпечат зимата

Според него с БСП може да се намерят общи решения въпреки различията във възгледите.

"Мобилизацията на хора в Русия е притеснителна, ескалацията се нуждае от дипломатическо решение. КСНС трябва да обсъди какви действия да предприеме страната ни", заяви той.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.