Случката е отпреди 7 години

Гуинет Полтроу обяви пред съда, че е невинна за ски инцидента, при който пострада 76-годишен мъж. Тери Сандерсън твърди, че звездата го е блъснала със ските си на писта в Юта, а в резултат той е получил мозъчно сътресение и няколко счупени ребра.

Случката е отпреди 7 години. Мъжът е завел иск за 300 000 долара, а според защитата му - звездата е напуснала мястото на инцидента, без да окаже помощ на пострадалия. Пред съда носителката на "Оскар" обяви, че е невинна и че всъщност Сандерсън е този, който е причинил инцидента.

Съдят Гуинет Полтроу за инцидент на ски писта (ВИДЕО)

"Както си карах ски, усетих, че две ски се вмъкват между моите и карат краката ми да се раздалечат. После усетих нечие тяло да се притиска в моето. Издаваше странен, ръмжащ звук, опитах се да осъзная какво се случва. Помислих си – това някаква шега ли е? Или някой се опитва да направи нещо извратено? Съчувствам на господин Сандерсън, изглежда е имал наистина труден живот. Но не аз причиних този инцидент. Така че не мога да бъда обвинявана за това, което му се е случило след това", споделя тя.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.