Цените за нощувка започват от 300 долара

„Заклинанието“ безспорно е ужасяващ филм и последното нещо, което бихте искали да направите, е да попаднете в тази вселена. Освен ако, разбира се, не сте малко луди, в който случай ще се радвате да научите, че феновете вече могат да лагеруват в къщата, вдъхновила хорър франчайза на Warner Bros Discovery. Според сайта Comicbook.com любителите на къмпингуването вече могат да резервират пътуване между юни и октомври за преживяване "Ghamping" (къмпинг с духове).

Преживяването ще позволи на туристите да отседнат на едно от осемте места на територията на къщата в Бурилвил, Роуд Айлънд, където някога е живяло семейство Перон. Феновете са запознати с това, тъй като именно досието на случая от Ед и Лорейн Уорън вдъхнови франчайза „The Conjuring“ да стартира през 2013 г. Наред с престоя на територията на къщата за страховита нощ на къмпинг, можете да си поръчате и обиколка на къщата, водена от компетентни екскурзоводи.

Пригответе се да похарчите малко пари за къмпинг преживяването, тъй като цените на къмпингите започват от 300 долара на вечер. Все пак за бъдещите изследователи на паранормални явления или за големите фенове на "Заклинанието" цената може да си заслужава. Имайте предвид, че носенето на принадлежности за къмпинг и оборудване за лов на духове зависи от вас.

Франчайзът "Заклинанието" се превърна в огромен хит за Warner Bros Discovery, като събра много пари в боксофиса и се превърна в няколко спиноф филма, заедно с продълженията на водещия филм. Въпреки че не сме виждали нов филм от франчайза от 2021 г. „Заклинанието 3: Демоничният убиец“, това скоро ще се промени, когато продължението на спинофа „Монахинята 2“ излезе по кината на 8 септември тази година. Майкъл Чавес режисира „Монахинята „ и в него Бони Ааронс ще се завърне в ролята на Валак заедно с актьорския състав, който включва Сторм Рийд, Таиса Фармига, Джонас Блоке, Анна Поппулуел и Кателин Роуз Дауни.

През април по време на Cinemacon заглавието на следващия филм от основния франчайз беше официално обявено: „The Conjuring: Last Rite“. В него Патрик Уилсън и Вера Фармига ще се завърнат, за да повторят ролите си на Ед и Лорейн Уорън. Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик ще напише сценария, а Джеймс Уан и Питър Сафран ще се завърнат към проекта като продуценти.

Беше потвърдено, че в стрийминг услугата Max на Warner Bros Discovery се подготвя телевизионно шоу, чието действие се развива във вселената на "Заклинанието". Уан и Сафран са изпълнителни продуценти на сериала и той ще се развива след събитията от филмите. Докато чакаме това, винаги можете да си резервирате ужасяваща екскурзия в летен лагер в къщата с призраци. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БГНЕС