Промените засягат 80% от ръководството на партията в столицата

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов поема лично ръководството на структурите на партията в София. На среща днес с районните координатори, общинските съветници и народните представители от столицата е представен новият екип на ГЕРБ - София. Промените засягат 80% от ръководството на партията в столицата, обясняват от формацията.

Чолаков: Борисов трябва да бъде премиер, а вицепремиер Пеевски или Асен Василев

В новия екип на София Борисов залага приоритетно на представители на Младежи ГЕРБ, като им поверява ръководството на районните структури в града. Освен като районни ръководители, младежите ще се включват в работата на местните структури и като организационни секретари и членове на районните ръководства.

„Успешният кмет през последните три мандата на столичния район „Нови Искър” Даниела Райчева ще подпомага Бойко Борисов в работата му по отношение на организационните и структурните въпроси за всички 24 района в София”, уточняват от ГЕРБ.

Григорова: Работим по общ документ с ПП-ДБ-СС за приоритетите в управлението

По време на срещата Борисов подчерта, че залага на хъса и енергията на младите хора в партията. Според него ГЕРБ продължава да е успешна и силна, защото „през годините е доказала, че залага на комбинацията от мъдростта и дръзновението да реализират своите идеи за развитието на страната и партията”.