Темата коментират Георги Харизанов и Калоян Паргов

Продължава падението. Това не изненада никого, избирателите ще го разберат на изборите. Паралелната реалност през последните месеци беше начертана като за дечица. Денков е безволеви и недостоен премиер - иска ГЕРБ да решат неговия проблем с вътрешния министър.Това заяви в студиото на "Челюсти" политическият анализатор Георги Харизанов.

По думите му потенциал за разместване на политическите пластове има вляво. "ГЕРБ ще запазят или засилят позициите си. Партиите на статуквото са и партии на моженето и на опита", допълни той. 

Президентът обяви кога връчва втория мандат

От своя страна Калоян Паргов посочи, че за него Кирил Петков е гневен и хаотичен. "Опитваше се да убеди хората в правотата на своите непроменливи съждения. "Сглобката" тръгна с нежелание и на инат, нямаше как да не завърши по този начин. Несъстоятелността на деветте месеца са многократно коментирани. Ставаме свидетели на политическо падение. Наблюдаваме опит за надхитряване, защото изникваха нови и нови условия. Андрешковщината трябва да бъде изчегъртана от политиката", коментира той.

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase