Организирал ли е партита с цел сексуална експлоатация, на които са присъствали известни личности?

Огромен скандал и разследване срещу рапъра Шон Комбс (Пъф Деди). Федерални служители влязоха в луксозни имоти на хип-хоп звездата в Лос Анджелис и в района на Маями.

Обискираха къщите на рапъра Пъф Деди (ВИДЕО)

Обиските идват на фона на заведените срещу изпълнителя съдебни дела за сексуално насилие и участие в трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Според исковете той е организирал партита с цел секс трафик, които били много посещавани.

Обвиниха рапъра Шон "Диди" Коумс в изнасилване и серийно малтретиране

През последните няколко години името на звездата бе свързано с множество скандали и сексуални обвинения, които прерастват от граждански искове в криминално разследване.

Силно въоръжени служители на Министерството на вътрешната сигурност обискираха домовете му. В тях са намерени оръжия. Това е станало часове преди звездата да замине на почивка на Бахамите.

Събитията около хип-хоп звездата водят началото си от едно от последните дела срещу него. То бе заведено от музикален продуцент, който работил с рапъра. Той твърди, че притежава записи, които доказват, че Деди е извършил престъпна дейност. Именно те са в основата на криминално преследване срещу певеца. 

Миналия ноември Пъф Деди бе обвинен от бившата си приятелка в изнасилване и сексуално посегателство. Случаят приключи с извънсъдебно споразумение. Той категорично отрича вина. Други три жени също са подали искове за сексуално насилие. 

Кореспондент: Ясен Дараков

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase