Тя ѝ предложила да го купи

Съпруга на богат наследник изтри профила си в Instagram след като се оказа, че е тормозила потребител със същото име, за да купи нейния акаунт.

Катрин Асплънд - Дрискол, закри своя акаунт, след като други потребители безмилостно ѝ се подиграваха и създадоха множество акаунти с различни варианти на името на нейния.

Дейвид Бекъм рекламира козметиката на жена си гол до кръста (ВИДЕО)

Тя принадлежи към семейство, което притежава милиарди долари. „Здравей, просто се чудя дали мога да купя твоето потребителско име. Току-що се ожених и това е моето ново име“, пише тя.

„Здрасти, поздравления! Това е и моето име. Току-що проверих в Google и се оказа, че продажбата на потребителското ми име ще отреже достъпа ми до Instagram“, отговаря жената, чийто акаунт е обект на интерес. 

Богаташката обаче не се отказва. „Купих потребителското си име в миналото, всъщност това не е вярно. Знаменитостите го правят през цялото време“, каза младоженката. 

След като не постига своето, започва да твърди, че жената поддържа фалшив профил. „Бях готова да ѝ дам потребителското си име“, казва накрая жената. „Просто не исках да го продавам, защото това щеше да ми забрани достъпа до Instagram. След като ѝ отговорих, съобщенията ѝ станаха злобни, така че си казах, че това не си струва“, споделя още потребителката.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!