"Историите на Edna жена: Пътят към успеха" ще се проведе на 15 октомври

„Казвам се Гергана Баева и съм щастлива и обичана жена и майка, бизнес ентусиаст с голяма доза позитивизъм във всяко начинание, идеен генератор и сбъдващ мечти човек“, пише тя за себе си. 

Екипът на Edna.bg можем да допълним, че тя е още нестихваща енергия, широка усмивка и един от най-прекрасните гласове, които сме чували като комплимент към сияйните ѝ очи.

Гери е създател и собственик на бранда салони за красота COCO Nail House, кулинар-ентусиаст и създател на съдържание в социалните мрежи под името beyond the yummy. 

А Edna.bg имаме удоволствието да споделим, че тя ще разкаже повече за своя професионален път и ще даде ценни съвети и на всички дами, които се регистрирате и дойдете на специалното събитие, което организираме и ви каним на него - "Историите на Edna жена: Пътят към успеха". То ще се проведе на 15 октомври 2024 г. между 18:00 и 20:30 ч. в  Event Space 2020, гр. София. 

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО МЯСТО ТУК

Открехваме малко за нея отсега: 

Тя е момичето двигател зад салони за к и още много други проекти. Влагаща много любов към всичко, което прави, през 2015 г. решава да напомни на дамите: „Превърнете грижата за себе си отново в удоволствие!"

Думи, които се превръщат в нейна цел и мисия, изразени в бранда COCO. Движещата сила, заради която красотата придоби други размери. И това се случи именно благодарение на безпогрешния нюх на Гери и факта, че успя да събере толкова COCO момичета на едно място.

Пет години по-късно – 2020 година се оказва ключова за нея, поставяйки началото и на пространство за споделяне на кулинарни идеи по един красив и разбираем начин -  beyond the yummy.

„Обичам да изследвам нови места, да създавам спомени, понякога ми е нужна само глътка въздух и красива гледка за усмивка. И неспасяемо обичам да гледам кулинарни предавания.  А готвенето – галено го наричам моята терапия! 

Да се чувстваме щастливи и енергични, да ни създава емоции и спомени, да ни връща към преживяни пътешествия или в бабината кухня – вярвам, че храната може да ни даде точно това. И не е нужно да прекарваме часове наред в приготвянето на изискани, екстравагантни или скъпи ястия – всъщност точно обратното!

Храната е жива и всеки може да експериментира в кухнята, само трябва да го иска. Ако пък не може, съм насреща за вдъхновение в готвенето, с полезен, лесен, достъпен, без много суетене, но с красив, често здравословен и вкусен резултат. Тук няма да срещнете заклейняване на едни продукти и задължителни режими. Ще има всичко – от бяла захар, през въглехидрати и заместители на сладкото за хора със здравословни проблеми като мен самата. Идеите ще са от цял свят, предимно сезонни продукти, трикове и техники за улесняване на всеки един от нас“, пише тя.

Но как успява да жонглира между всичко?

За Edna.bg открехва: „Спазвам баланса като правя нещо за себе си“.

С какви невероятни истории има да ни зареди и вдъхнови Гери, ще разберете само ако се запишете на събитието на 15 октомври.

Припомняме, че специални гости ще бъдат:

  • Красимира Хаджииванова - блогър и съосновател на платформата „Майко Мила
  • Проф. д-р. Даниела Илиева - изпълнителен директор на Фондация "Право и Интернет". Открийте повече за нея ТУК
  • Гергана Баева - създател и собственик на COCO Nail House, позната в социалните мрежи и под името beyond the yummy.

Водещ пък е Христо Калоферов -  известният журналист от NOVA и водещ на „Новините на NOVA“. 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - ЧУЙТЕ ИСТОРИИТЕ ИМ И СЕ СРЕЩНЕТЕ С ТЯХ! 

Събитието на Edna.bg "Историите на Edna жена: Пътят към успеха" се осъществява с подкрепата на нашия генерален спонсор VISA и тяхната инициатива SHE'S NEXT България за която може да разберете повече тук, както и с нашите основни спонсори от MINI, верига магазини "Рени" и JTI.

Редактор: Мира Мирчева