ФБР се притеснява, че не става дума за обикновен инцидент

ФБР разледва катастрофа на малък самолет в Съединените щати. Един човек загина, а друг беше приет в болница, след като машината паднала на улица в град Хартфорд, щата Кънектикът. 

Федералните служби се намесили, след като оцелелият казал, че не става въпрос за обикновен инцидент. Самолетът се е разбил до един от най-големите заводи за реактивни двигатели. Подозренията са, че катастрофата може да е била опит за атака срещу завода.

На борда на самолета имало само двама души и инструктор и неговия ученик. Машината излетяла от летището в града и трябвало да се върне обратно там, но на път към летището се разбила на улица в Хартфорд.  Пилотът е оцелял, откаран е в болница със сериозни наранявания.

Съобщава се, че самолетът е паднал в източната част на града, в близост до кръстовището на две улици, удряйки няколко електрически стълба, и малко след това избухнал в пламъци. 

Загинал е 28-годишният Фера Фритек. Двама души, които били спрели своя миниван на метри от мястото на инцидента, са откарани в болница с леки наранявания.