След много нарушения на вътрешния ред и непристойно поведение, от детското отделение е изгонена жена, която на своя глава взела и болното си дете...

Възможно ли е лекари да изгонят майка от болница? Положителен отговор на въпроса идва от Сливен. След много нарушения на вътрешния ред и непристойно поведение, от детското отделение е изгонена жена, която на своя глава взела и болното си дете.

Божана Заралиева заедно със своята дъщеря са настанени в Детско отделение на сливенската областна болница след лечение в Интензивен сектор. Детето е било със стомашно-чревни проблеми, а заради възрастта му не се налага приемането на майката. Но тя е настояла, без дори да плати полагащата се за това такса. Тази сутрин Божана е била принудена да напусне отделението.

Божана твърди, че за детето не са полагани достатъчно грижи. От отделението обаче имат друга версия. Тя е обиждала остро персонала, имало и клетви.

От болницата коментираха, че това е изключителен случай, при който да се прибегне към дисциплинарни мерки. Но въпреки това, ако се наложи детето ще бъде прието отново за лечение.