По първоначални данни са се сблъскали товарен автомобил и микробус...

Поредна тежка катастрофа с две жертви блокира движението от София за Бургас тази сутрин.  Двама души са загинали на място след челен удар между микробус и товарен камион в отсечката между селата Лозенец и Венец след Сливен.


Общо четирима са загиналите на пътя в за последното денонощие, отчетоха от МВР.


Микробусът, който се е движил в посока към Бургас, е навлязъл в насрещното платно и се е блъснал в идващия насреща товарен камион.


Починалите са шофьорът на микробуса и пътник в него. Заради тежката катастрофа движението беше отбито от пътен възел \"Петолъчката\" през Средец, а от Бургас към столицата - през Сунгурларе, съобщиха от МВР – Ямбол.  Колите се пропускат на всеки 30 минути.


Изминалата седмица беше особено наситена на смъртоносни инциденти. През последните дни ви показахме някои основни съвети на КАТ, инструктори по кормуване и професионални шофьори.


Те предупреждават да пътуваме отпочинали, да не изпреварваме рисково на двупосочен републикански път с по една лента, да внимаваме с високите скорости и да не реагираме агресивно на нарушители, за да запазим живота си на пътя.