Щастливците са от Перник и Бобошво и ще си поделят сумата от 9,5 милиона лева

Рекордните 9 и половина милиона лева джакпот в спортния тотализатор паднаха. Парите вече са собственост на двама късметлии - единият от Перник, другият от Бобошево. Така щастливците ще разделят по над 4 милиона и 730 хиляди лева. Едната печалба е ударена с фиш за 19 лева и 60 стотинки.

Преди вчерашното теглене тото треската обхвана цялата страна. От тотализатора отчитат, че са пуснати над 1 милиона и 200 хиляди фиша. След като стана ясно, че двама са познали печелившата комбинация, екип на Новините на Нова потърси новоизлюпения пернишки милионер.

Кой е тотомилионерът в Перник?   

От ранни зори в Перник очакват да научат кой ще черпи днес.

Според тотостатистиката Перник е град на късметлии. Съдбата е разпределила там най-много автомобили от Втори тотошанс.

Тотомилионер зарадва и Бобошево  

Вторият тотомилионер отново е от Югозападна България, от град Бобошево. Късметлията е пуснал фиш за 2.80 лева, а е спечелил сума, близка до бюджета на цялата община. В градчето цял ден гадаеха кой е щастливецът. В негова чест прозорците на тотопункта бяха измити.

„Аз съм убеден, че и двете шестици ще бъдат взети. Трябва да отиде в София, в централна дирекция на БСТ, намира се точно до стадион Славия. Анонимността му е осигурена на 100%”, обясни Светлин Бонев – директор на Български спортен тотализатор - Благоевград.

Ако печалбата от тотализатора е до 200 лева - тя се изплаща на място в тотопункта. Ако сумата е по-голяма - до 10 хиляди лева, трябва да се вземе от съответната регионална дирекция. Най-големите печалби се изплащат в централата на тотализатора в София, на улица "Хайдушко изворче" 28.