Петров очаквал разследващ полицай да му звънне за отвличането на дъщерята на Брендо

„Борисов прекали преди около месец, като си позволи си да ме оклевети. Затова му заведох дело”, заяви предаването ДИКOFF Алексей Петров.

„Заведох дело срещу Борисов, защото той лъже, че имам отношение по взрива срещу г-жа Бориславова, с която имам перфектни отношения”, заяви Петров. „Ние с него ясно сме си изяснили кой е извършел този взрив”.

Що се отнася до отвличането на дъщерята на Евелин Банев – Брендо, Алексей Петров коментира, че по темата трябва да се говори внимателно.

След като преди дни Петров заяви, че в затвора е разговарял с Евелин Банев-Брендо, който знае много неща за премиера в оставка Бойко Борисов, за Цветан Цветанов, както и за Станимир Флоров, Петров е очаквал, че полицай, който работи по случая с отвличането ще му се обади. Това обаче не е станало.

„Ще кажа, това, което имам да казвам, след като го кажа на компетентните органи”, заяви Алексей Петров. Той изрази притеснение за живота на малката Лара.

Според Петров не може „проправителствени медии да ни втълпяват, че колумбийски престъпници са дошли, за да отвлекат детето, за да не говори баща му”.

Петров коментира и служебното правителство. Според него Цветанов и Борисов упражняват натиск върху президента кой да е следващият вътрешен министър.

„Той ще трябва да се занимае само с две неща. Първото е да уволни всички, които са се занимавали с избори в системата на МВР. На второ място, да бъдат задържани брокерите по време на изборите. Цветанов няма да позволи това да се случи”, заяви Петров.

Цялото интервю гледайте във видеото