Нешка Робева и Капка Георгиева разказват подробности за ученията на „Бялото братство” и думите на пророчицата

„Ванга можеше да разкаже много, но нямаше на кого. Казваше, че никой няма да я разбере. Тя попита защо Запада и САЩ толкова много се интересуват от Албания, защото по-късно няма да има такава държава. От Париж няма да остане камък върху камък. Япония ще потъне, защото няма връзка със земята. За Русия каза, че е наша майка. Когато натягахме за НАТО, помня, че тя беше много ядосана и ни каза „Те тука ви кажувам, няма Америка да ни помогне, пак Русия ке ни спаси, разказа в студиото на „Събуди се” треньорът по художествена гимнастика Нешка Робева.

 

„Чувала съм предсказанието, че ще има трета световна война. Ванга е казала, че вижда цялата земя пуста. Големи градове горят, водата изчезва и златото излиза отгоре. Хората ще бъдат поразявани от различни вируси, ще има атентати. Ще има хаос, но след него ще се даде началото на нещо ново, добави Капка Георгиева.

 

„Днес е много интересен и магичен ден. Магията е в това, че се отваря портал и можеш да преминеш между двата свята. Можеш за един ден да бъдеш истински пророк. Такава е легендата – Деметра, която загубила дъщеря си, защото царя на подземното царство Хадес я взел за жена, унищожила цялата природа. Хората започнали да измират и Зевс склонил да помоли брат си да прекарва 6 месеца на земята и 6 месеца в подземното царство. Това е деня, в който Персефона излиза от земята, и всичко започва да цъфти”, каза още тя.

 

Нешка Робева пък казва, че много често, когато губи опора, отваря написаното от учителя Дънов. „Където и да отворя, на която и страница да попадна, има нещо, което да ме постави на земята отново. Помня, че баба Ванга ми каза „Чети Дънов – той е истината”, добави тя.

 

Кореспондентът на Нова телевизия Екатерина Николова пък показа как и къде е живяла пророчицата. Къщата на баба Ванга в Петрич отвори врати за посетители

 

Целия разговор с Нешка Робева и Капка Георгиева гледайте във видеото.