Йоана Гочева и Гено Даскалов разказаха кой е първообразът на мита за футболистите и манекенките

Двама от най-добрите спортни журналисти на Нова телевизия Йоана Гочева и Гено Даскалов представиха в „Здравей, България” любопитни подробности около живота на най-красивите футболни съпруги на Световното първенство. Това се случва само месец преди старта на мондиала по футбол, чийто домакин тази година е Бразилия.

 

„Може да се каже, че първообразът на мита за футболистите и манекенките е Виктория Бекъм. Тя е красивата, успяла жена, която стои до един от най-известните футболисти в света. Най-популярен обаче става на Световното първенство по футбол в Германия, когато Англия отпада на четвъртфинал от Германия, обвиняват присъствието на съпругите за това, че техните мъже са се провалили. След което Фабио Капела им забранява да водят жените си на мачове”. Това обяви в студиото на „Здравей, България” спортният журналист Йоана Гочева.


Черил Коул е една от най-очарователните футболни съпруги, но двамата със съпруга й се разведоха, защото той й изневераше, припомниха спортните журналисти.  


Интересна е и историята на Джон Тери, който се залюбил с половинката на свой съотборник и заради това загубил капитанската си лента от Националния отбор на Англия.


Има слух, че приятелката на Кристиано Роналдо Ирина Шейк е бременна, но засега информацията не е потвърдена.


Подробности по темата гледайте във видеото.